Opdracht Body-pitstop & Lettiz

Super leuk! Eind oktober kreeg ik een telefoontje van een oud collega: “Regine ik heb je nodig voor een heuse metamorfose”. Wij hebben een tweetal excel documenten alleen ze zijn niet mooi, niet ‘klantvriendelijk’ en ouderwets. Ons lukt het niet en er hebben er geen tijd voor, hopelijk kan jij ons helpen.

 

En zo is er weer een mooie samenwerking ontstaan tussen Idesign docs&more, Lettiz en de Body-pitstop. Wat een heerlijk werk is dit, meedenken, wat is er allemaal mogelijk met een document, luisteren naar wat de klant wil gaan doen met het document, afstemmen, teams-sessies en creatief zijn. Op dat moment voel je je een onderdeel van een bijzonder team en zo jammer als een opdracht weer is voltooid en je het ‘team’ weer verlaat.

Zoals gebruikelijk laat ik hier dan ook weer de before en after zien.

Mocht je na het zien van de metamorfose ook interesse hebben in frisse nieuwe documenten, neem dan contact met mij op.

De metamorfose van de Balancetest

De metamorfose van de Gezondheidstest

Beide documenten zijn voorzien van de Bodypitstop-huisstijl, vormgegeven in een eigen thema. Zo’n thema bevat dan alle kleuren van jouw huisstijl maar ook  lettertypes, groottes, koppen enz… Daarnaast zijn de formulieren ook dynamisch gemaakt. Dit zie je met name in het 2de document (de gezondheidstest). Je kan cellen open klikken om te kiezen tussen ja/nee, of waardes. De klant had als voorkeur als er ergens het antwoord ‘ja’ wordt ingevuld, dat de vraag ‘geel’ kleurt.  Ook zitten er cellen in die kleuren als er waardes ingevoerd worden.  Bijvoorbeeld bij de bloeddruk. Als je bloeddruk niet oké is, dan wordt het rood.

Normaliter maak ik dit soort formulieren in Word, maar omdat de klant graag bleef werken in Excel, heb ik dit ook in Excel weten te creëren.

Recencies

"Voor mijn eigen bedrijf had ik een aantal formulieren ontworpen in Excel, Dat was prima om mee te werken maar we wilden ze naar een hoger niveau hebben om het geheel een professionele uitstraling te geven. Regine heeft er professionele documenten van gemaakt met handige invulfuncties. Alle wensen waarmee het invullen makkelijker werd heeft Regine gerealiseerd. Daarbij ook meegedacht wat mogelijk nog praktischer zou kunnen zijn. Erg prettige samenwerking, snel en professioneel. Heel blij mee!"
Body Pitstop
Body-Pitstop
Elvira Zwanikken
"In ons team werken we met twee exceldocumenten die er zeer basis uitzien en gebruiken om gegevens in te vullen. Het voldeed, maar daar hield het mee op. Een professionele uitstraling was echt nodig evenals een handig invulsysteem. We hadden een wensenlijst die Regine als professional aanscherpte. Ze denkt mee, vraagt door waarom we het zo willen, adviseert en en vult aan. Ze heeft voor alles een oplossing. Nu werken we met twee prachtige documenten die aan alle eisen voldoen, waarmee we sneller handiger kunnen werken en er top uitzien. Veel dank voor de fijne samenwerking!"
Lettiz
Lettiz
Letty Smit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *