Portfolio.

Design is thinking made visual

Saul Bassr

Portfolio

In dit Portfolio tref je alle bedrijven aan waarvoor ik een mooie opdracht heb mogen vervullen. Naast deze opdrachten onderhoud ik ook verschillende WordPress websites, waaronder Jortverhage.com

Design verhuiskaart

Januari 2021

Voor mijn moeder een eigen ontwerp gemaakt voor haar verhuizing. Een fijne app om hieraan te werken is Canva. Zeker aan te raden. Voor het laten drukken van kaarten zijn er legio mogelijkheden. De fotofabriek is sterk in prijs en kwaliteit.

modelleer corporatie

Modelleer Corporatie

Oktober- december 2020

En dan word je door je eigen partner gevraagd om voor zijn nieuwe bedrijf de ‘Modelleer Corporatie’ een website in WordPress te maken. Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen! Samen met designer Rob van Netburg deze uitdaging aangegaan.  Kijk hier wat het resultaat is geworden!

Body Pitstop / Lettiz

Oktober- november 2020

Hoe gaaf is dat, een oud collega die je opbelt om te vragen of je kunt helpen om 2 handige sjablonen te maken, waar iedereen mee kan werken en ook voor cliënten leesbaar zijn. Kijk hier wat het resultaat is geworden!

Mooie referenties door Body Pitstop en Lettiz zijn achtergelaten op mijn LinkedIn.

Body Pitstop
Lettiz
jortverhage

Website Jort Verhage

Februari – april 2020

Misschien de meest bijzondere opdracht. Het maken van een website voor mijn eigen zoon Jort Verhage. Zijn website is gemaakt in WordPress. Super leuk om dit te mogen doen. Het is altijd een uitdaging een goed werkende, snelle website op te bouwen. Ik ben zeer tevreden over het eind resultaat. 

Wilt u ook zo’n prachtige website vraag dan meer informatie aan.

Inhealth

September – december 2019

Eind december heb ik deze opdracht voor Inhealth afgerond. Voor Inhealth heb ik nieuwe sjablonen mogen ontwikkelen die sneller en effectiever werken, met gebruik van ‘vergeten’ onderdelen van Word. Zoals bijvoorbeeld het gebruik van snelonderdelen, invoegvelden en macro’s.

Wilt u ook sneller en effectiever werken met uw sjablonen, vraag dan meer informatie aan.

Andedo

Oktober 2019

Een mooie opdracht afgerond voor Andedo. Voor dit startende bedrijf het logo, brief- en factuurpapier en visitekaartjes ontwikkeld. 

Bent u ook een startende onderneming en heeft u een logo nodig en briefpapier, vraag dan meer informatie aan.

Abcbijles

Juni / augustus 2019

Voor de bijles organisatie abcbijles heb ik voor het lanceren van hun prachtig nieuwe website de teksten voor deze website mogen redigeren.

Mocht u ook iemand nodig hebben die uw teksten redigeert, vraag dan meer informatie aan.

abcbijles
Sophus Travel

Sophus Travel

April 2019

Ik heb een mooie opdracht mogen verzorgen voor Sophus Travel. Sophus Travel organiseert groepsreizen. Om deze groepsreizen aan te bieden in een offerte, waren zij op zoek naar iemand die de offerte en facturen weer een fris uiterlijk kon geven in een vorm van een nieuw sjabloon. Ik heb voor Sophus Travel deze mooi opdracht mogen uitvoeren. Mocht u ook geïnteresseerd zijn in nieuwe sjablonen in uw eigen huisstijl voor uw(reis)organisatie vraag dan een offerte aan.

 

Molenaarswijn

December 2019

Voor Molenaarswijn heb ik een folder mogen maken voor de winteraanbieding die zij hadden lopen. Wil jij ook voor jouw bedrijf een mooie folder, vraag dan meer informatie aan.

Molenaarswijn