All around the world

Reisboeken

Als klein meisje werd ik door mijn ouders al verwend met vakanties. Niets liever wilde ik als ik ‘groot’ was werken in de reiswereld. Hier is mijn werkbare leven ook begonnen. Al ben ik er jaren niet meer in werkzaam, nog steeds ben ik gek op reizen andere culturen ontdekken en genieten van heerlijke maaltijden in het buitenland. 

Op al onze reizen die we hebben gemaakt, kochten we ook altijd een boekje over de streek waar we heen gingen, met alle bezienswaardigheden. Maar zo vaak heb ik ervaren dat de dingen die ik wil zien er niet instonden. Van complete geschiedenissen in een boekje word ik niet vrolijk, ik word blij als er leuke strandtenten worden beschreven, aparte winkeltjes, kunstateliers, ….restaurantjes, zonsopkomsten, boottochtjes en ervaringen van andere reizigers. 

Al een aantal jaar maak ik voor onze vakantie dan ook ons eigen reisboek met daarin de dingen die wij als gezin leuk vinden om te zien en te doen. Vind je dit ook leuk en zou je het gaaf vinden om voor jezelf of je gezin voor jouw komende vakantie ook zo’n persoonlijk reisboek te hebben vul dan het contactformulier in!

reisboeken

Blog

Een aantal jaar geleden hebben wij een prachtige reis gemaakt door Bali. Omdat deze reis voor ons zo bijzonder was, heb ik hierover een Blog bijgehouden.

Als je naar Bali gaat is dit een leuke voorbereiding op je reis.

Fotoboeken

Ik kan enorm genieten van al onze vakantiefoto’s. Het is enorm zonde om hier niet iets mee te doen. Een prachtig album maken bijvoorbeeld. Mocht je daar zelf geen zin in hebben, dan kan je dit uitbesteden naar Idesign. Hoe leuk is het om even je fotoboek te kunnen pakken en weer even terug te blikken op de fantastische reis die je hebt gemaakt. 

Weer even terug in de tijd …..

fotoboek
Terug naar boven