Portfolio

BILLBOARD

FOCUS ASSISTANT

Ondersteuning in werkzaamheden voor Focus Assistant

DRS. SIERT WIERINGA

PowerPoint Presentatie

Drs. Siert Wieringa

PERSONELE-ZAKEN

Offerte, Powerpoints, functieprofielen, trainingen en andere word-documenten

MODELLEER CORPORATIE

Website in wordpress

Logo Modelleer Corporatie

BRI GROEP

Offerte, briefpapier, presentatie, overige Word-documenten

ANDEDO

Offerte, briefpapier, logo en visitekaarjtes

andedo

ABCBIJLES

Redigeren van website teksten

abcbijles

JORTVERHAGE.COM

Website in wordpress

APPROVED BY YOUNG ADULTS

Logo en visitekaartjes

MAKE THAT CHANGE

VA (virtual assistant)

SOPHUS TRAVEL

Slimme reisofferte

Sophus Travel

INHEALTH

Geautomatiseerd word document (offerte) met bouwstenen

MOLENAARSWIJN

Kerstfolder

Molenaarswijn

BIJBETTIE

Creëren van een nieuwe routekaart met nieuw design en handige autoteksten

BODY PITTSTOP &LETTIZ

Slimme excel documenten

Lettiz

BODY PIT-STOPP

Body Pitstop

What Clients Say

Modelleer Corporatie

Regine heeft vanuit @idesigndocsandmore de website gebouwd voor @modelleercorporatie. Het is een prachtige website geworden al zeg ik het zelf. Goed gedaan @regineverhage! Ik kan het iedereen aanraden om met Regine zaken te doen. Zij heeft hart voor de zaak en rust niet eerder voordat alles perfect is...

Body Pit-Stop

Voor mijn eigen bedrijf had ik een aantal formulieren ontworpen in excel, Dat was prima om mee te werken maar we wilden ze naar een hoger nivo hebben om het geheel een professionele uitstraling te geven. Regine heeft er professionele documenten van gemaakt met handige invulfuncties. Alle wensen waarmee het invullen makkelijker werd heeft ze gerealiseerd. Daarbij ook meegedacht wat mogelijk nog praktischer zou kunnen zijn. Erg prettige samenwerking, snel en professioneel. Heel blij mee!

Lettiz

In ons team werken we met twee exceldocs die er zeer basis uitzien en gebruiken om gegevens in te vullen. Het voldeed, maar daar hield het mee op. Een professionele uitstraling was echt nodig evenals een handig invulsysteem. We hadden een wensenlijst die zij als professional aanscherpte. Ze denkt mee, vraagt door waarom we het zo willen, adviseert en en vult aan. Ze heeft voor alles een oplossing. Nu werken we met twee prachtige documenten die aan alle eisen voldoen, waarmee we sneller handiger kunnen werken en er top uitzien. Veel dank voor de fijne samenwerking!

Sophus Travel

Regine heeft voor onze reisorganisatie de lay out van de offertes en facturen onder handen genomen. Ze heeft er wat moois van gemaakt. Meer uitstraling, overzichtelijker en meer van deze tijd. Regine reageerde snel op onze vragen en heeft een heel klantvriendelijke aanpak. Kortom, we kunnen haar van harte aanbevelen.

Contact

Terug naar boven