Over I design docs&more

Doel

"There is beauty in simplicity"

Ik hou me altijd vast aan de bovenstaande quote. Houd je documenten simpel. Dat geeft rust en schoonheid. Mijn doel is om jou te helpen met handige, slimme en documenten te maken in Word/Pages. Of ben je juist op zoek naar een flitsende PowerPoint? Ook dat kan geregeld worden. Maar misschien wil je alleen je huisstijl toegepast hebben op je documenten ook dat kan. Of wellicht heb je cursusmateriaal wat voorzien moet worden van een huisstijl of invulvelden.

Neem gewoon eens contact op en vertel mij wat je wensen zijn.

Aanpak

Mijn aanpak is eenvoudig. We maken een koffie-afspraak via een kanaal wat voor jou het beste past of live bij een koffiebarretje. Op basis van jouw wensen ga ik aan de slag en maak ik een 'ruw' concept waarin ik jouw wensen verwerk. Aan de hand daarvan besluiten we of we samen tot een overeenkomst kunnen komen.

Na oplevering van de documenten blijf ik je uiteraard altijd ondersteunen. Ondervind je een probleem of werkt iets niet, dan zal ik dit voor je oplossen. Jarenlange garantie, waar tref je dat nog tegenwoordig!

"you are my number one"

Terug naar boven